Hop til hovedindholdet

Insero logo

Winter Science Camp 2022


Dato og tid

Søndag d. 13. februar 2022 kl. 16:00 til Onsdag d. 16. februar 2022 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 11. februar 2022 kl. 10:50

Sted

Bråskovgård Efterskole, Bråskovvej 59, 8783 Hornsyld Bråskovgård Efterskole
Bråskovvej 59
8783 Hornsyld

Winter Science Camp 2022


Winter Science Camp 2022

Nu er der åbent for tilmelding til Winter Science Camp 2022, som afholdes i uge 7 fra søndag d. 13/2 til onsdag d. 16/2.

Så har du lyst til at mødes med andre unge og deltage i forskellige fede workshops, så er det nu du skal tilmelde dig - der er tilmed rabat på prisen i december.

Flere workshops er på plads og flere kommer til, men vi kan fortælle, hvilke workshops vi indtil nu har på programmet:

Cybersikkerhed hvor du kan være hacker for en dag og lære mere om usikre hjemmesider, overvågning og hvordan du passer på dit privatliv.

Du kan stikke ”hovedet i havet” med forskere fra Aarhus Universitet, hvor du skal være med til at undersøge, hvorfor det er vigtigt at passe godt på havet.

Du kan også ”gå på jagt efter en diagnose” når 2 medicinstuderende præsenterer en fiktiv patient med en række symptomer, hvor du skal hjælpe med at finde den rette diagnose.

Coding Pirats kommer også forbi og laver kodeworkshop – du kan også programmere Lego Mindstorm-robotter og forsøge at vinde i en dyst over de andre deltagere.  

Om Winter Science Camp:

Winter Science Camp er for unge fra 7. klasse til 18 år, som er nysgerrige på verden og kunne tænke sig at udforske den sammen med andre unge. 

Campen forløber over fire dage, hvor hver dag er fyldt med vilde workshops, fede fællesaktiviteter og social hygge. På campen er der rig mulighed for at gå på opdagelse i naturvidenskabens verden, lave spændende forsøg og lære nye venner at kende.

Campen foregår på Bråskovgård Efterskole, Bråskovvej 59, 8783 Hornsyld. Campen arrangeres i samarbejde med Horsens, Hedensted og Vejle ungdomsskoler.

Du kan tilmelde dig workshops senere – i første omgang kan du sikre dig en billet til early bird pris, hvis du tilmelder dig nu, der er 200 kr i rabat pr. billet og early bird slutter 05. januar.

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger for afholdelse af arrangementer.

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Insero
Tlf: +45 41772464
kami@insero.com

Kontaktinformation til arrangør

Insero
Tlf: +45 41772464
kami@insero.com